• checkSvar inden for 3
    arbejdstimer
  • checkSoftware og licens
    opgraderinger
  • checkOnline træning og
    konsultation
Din kurv:
0 Varer - 0 DKK

Om os


Vi er en gruppe af mennesker med høj passion omkring biler og alt indenfor bilindustrien. Denne passion kommer af at de fleste af os har brugt deres unge år i eller omkring et serviceværksted. Vi har opsamlet viden, færdigheder og er blevet specialister indenfor en specifik niche af bilindustrien - bildiagnose.


 

Vores mål er ikke at blive endnu en genforhandler af diagonese udstyr. Vores mål er at tilbyde høj kvalitets service og know-how omkring bildiagnose udstyr til vores kunder. I vores team har vi specialister med mere end 8 års erfaring af auto diagnostiske værktøjer og vedligeholdelse af køretøjer. Vi kender til de problemer, som folk møder i branchen, fordi vi var disse mennesker. Derfor ønsker vi at yde den bedst mulige service og behandle tekniske problemer på mest ansvarlig vis.


For at give vores kunder de bedste løsninger har vi kritisk evalueret en lang række produkter på markedet, for at sikre os at vi kun sælger det bedste. Udover at denne test sikrer vores kunder det bedst mulige diagnoseudstyr så offentliggør vi også listen af produkter der ikke klarede testen, for at forklare vores kunder hvorfor disse produkter ikke er gode nok og komme med forslag til bedre alternativer.


Hos bildiagnose.dk tror vi at fremtiden er elektroniske biler eller i det mindste at man skal gøre biler mere komfortable ved at anvende det nødvendige udstyr, hvilket oftest er elektronisk. Det er også derfor at vi er blevet mere afhængige af professionelle værksteder efterhånden som teknologien har udviklet sig. Hvis du ejer eller arbejder på et autoværksted er bildiagnose værktøj en vigtig del af en korrekt og nøjagtig reparation. Hvis du er bilentusiast kan du købe en til dig selv og vi vil lære dig at anvende værktøjet. Vi lover at din næste regning fra autoværkstedet er væsentlig lavere.

Vi ser måske ud som nybegyndere i sektoren for OBD testere til biler og lastbiler, men dette indtryk er vildledende. Vi er fagfolk, som har fundet sammen for at tilbyde dig autoværktøj, vi selv bruger og kender rigtig godt. Derfor specialiserer vi os også i vedligeholdelse og reparation af dine gamle OBD testere til lastbiler og biler.


Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os hvis du har spørgsmål angående vores produkter eller service på produkter vi udbyder eller hvis du har problemer med bildiagnose generelt. Vi lover at vi svarer tilbage hurtigst muligt, og indenfor 3 arbejdstimer. Hos Bildiagnose.dk søger vi at skabe den bedste service på markedet.


Kærligst hilsen
Holdet bag Bildiagnose.dk

 

 

Launch Carman Autel Delphi Fcar Magneti Marelli
© Bildiagnose.dk, 2014 All rights reserved
Made in Denmark by . Software: