• checkSvar inden for 3
    arbejdstimer
  • checkSoftware og licens
    opgraderinger
  • checkOnline træning og
    konsultation
Din kurv:
0 Varer - 0 DKK

TEXA Navigator TXTs til PC(code: ITM20141019192079)

• Dedikeret til at fungere med pc
• Tilbyder anvendelighed for det største udvalg af køretøjer på markedet (bil, lastbil, motorcykler, marine, landbrug & entreprenørmaskiner)
• Forskellige softwarelicenser og software integrationer kan tilkøbes for at forbedre din TEXA OBD tester
Har du et spørgsmål eller har du brug for et råd?
Klik her for at kontakt os

TEXA NAVIGATOR TXTs er den mest fuldstændige og alsidige OBD tester i serien og kan bruges på enhver type køretøj – bil, lastbil, motorcykler, marine, landbrug & entreprenørmaskiner. Trådløs tilslutning betyder, at brugeren kan udføre diagnostiske tests og kan samtidig bevæge sig frit rundt omkring køretøjet og på værkstedet.

NAVIGATOR TXTs biltester kan udf
øre alle almindelige diagnostiske tests for biler, herunder: læse og rydde fejl, vise tekniske parametre og aktiveringsstatus, indstille og konfigurere olieskift, service, nulstille airbagkontrollampen, ECU konfiguration, nøgler og fjernbetjening.

I dag er denne universelle OBD tester & biltester et uundværligt stykke autoværktøj for ethvert bilværksted. Uanset, hvad fejlen er, er det sandsynligt, at det, i løbet af enhver reparationsproces, vil være nødvendigt at få adgang til ECUen for at rydde fejlkoder eller konfigurere erstatningskomponenterne, operationer, der kun er mulige ved hjælp af en OBD tester for fagfolk.

I dag kr
æver selv regelmæssig service og vedligeholdelse i mange tilfælde brugen af en biltester til at nulstille servicelys og tjekke eller aktivere de forskellige systemer.

NAVIGATOR TXTs OBD tester for pc er den seneste multibrand diagnostiske brugerflade fra TEXA. NAVIGATOR TXTs er en effektiv multibrand OBD tester og autov
ærktøj der forbindes direkte med køretøjets diagnosestik og kommunikerer via Bluetooth med AXONE 4, AXONE 4 Mini og MULTI PEGASO skærmenheder eller alternativt med en Windows pc.

 

Launch Carman Autel Delphi Fcar Magneti Marelli
© Bildiagnose.dk, 2014 All rights reserved
Made in Denmark by . Software: