• checkSvar inden for 3
    arbejdstimer
  • checkSoftware og licens
    opgraderinger
  • checkOnline træning og
    konsultation
Din kurv:
0 Varer - 0 DKK

Magneti Marelli Ozongenerator(code: ITM20140511194474)

• Ozon Maker er et omkostningsbesparende stykke værktøj for både kemiske rengøringsspecialister og private brugere
• Ozon Maker fjerner effektivt fugt, der primært samles på gulvbelægninger og air condition fordampere. Den fjerner også ubehagelige lugte
Pris: 4 499.00 DKK
Foreslå en pris!
inkl. moms
Læg i kurv
Har du et spørgsmål eller har du brug for et råd?
Klik her for at kontakt os

Ozongenerator fra Magneti Marelli er et omkostningsbesparende stykke autoværktøj for både kemiske rengøringsspecialister og private brugere. Du behøver ikke længere at betale for dyre kemikalier. Derfor betaler Magneti Marelli Ozon Maker meget hurtigt for sig selv.

 

Enheden producerer, ved ionisering af luften, ustabile allotroper af ilt, dvs. ozon O3. Ozon er en meget stærk oxidant, og fjerner alle urenheder, der har samlet sig i kabinen. Ozongenerator fjerner effektivt fugt, der primært samles på gulvbelægninger og air condition fordampere. Den fjerner også ubehagelige lugte.

 

Afhængig af størrelsen på ​​køretøjets førerhus og graden af ​​kontaminering, kan man med denne enhed vælge driftsmodus og tid (5, 10, 15, 30, 60 minutter). I tilfælde af brug til busser, anbefales det at anvende flere Ozongenerator autoværktøj.

 

Ozon (O3) findes i den atmosfæriske luft, hvor det dannes af oxygen under indflydelse af UV-stråling. Ozon er en gas, der er tungere end luft, er ustabil og nedbrydes hurtigt. Nedbrydning accelererer væksten af ​​temperatur, fugtighed og luftforurening. I vand nedbrydes ozon hurtigere end i luften. I gasform er det farveløst, i tykkere lag er det blåt. Den flydende form er intenst mørkeblå, og i fast tilstand er det næsten sort. Ozon er en meget stærk oxiderende forbindelse, meget stærkere end oxygen. Det bryder ned i ilt molekyler og atomare ilt. På grund af sin meget stærke oxiderende egenskaber er meget udbredt i industrien.

 

Hvis du er usikker på autoværktøjets funktioner og om det vil opfylde dine krav er du velkommen til at kontakte os per e-mail (info@bildiagnose.dk) eller telefon (+45) 89 88 82 75 (på engelsk). Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål.   

Launch Carman Autel Delphi Fcar Magneti Marelli
© Bildiagnose.dk, 2014 All rights reserved
Made in Denmark by . Software: