• checkSvar inden for 3
    arbejdstimer
  • checkSoftware og licens
    opgraderinger
  • checkOnline træning og
    konsultation
Din kurv:
0 Varer - 0 DKK

Magneti Marelli Batteritester(code: ITM2014050610887)

• Tester både batteri og generator system i bilen
• Kan test spændingstab ved brug af starter motor eller andre el-forbruger
• Har indbygget printer
• Kan teste batteriets tilstand og kapacitet
Pris: 3 549.00 DKK
Foreslå en pris!
inkl. moms
Læg i kurv
Har du et spørgsmål eller har du brug for et råd?
Klik her for at kontakt os

Magneti Marelli batteritester; tester opladningseffektivitet og værdier for spændingsfald. Autoværktøj er også udstyret med en printer. Magneti Marelli batteritesteren er en universal biltester til at tjekke tilstanden både af ​​selve batteriet, og af de samarbejdende elementer - generator og starter; det er også muligt at holde øje med spændingsfald under belastning af starteren, og de modtagere, der anvendes under kørslen (opvarmning af vinduer, lys, osv.). Alle arbejdsprocesser, samt selve udskriften.

  

Alle tests udført af MM batteriteren kan ikke blot ses på en stor og klar skærm, der er udstyret med justerbar baggrundsbelysning, men de kan også udskrives med det samme ved hjælp af den indbyggede printer.

 

For mere information om Magneti Marelli batteritester og andre autoværktøjer, som kan bestilles, bedes du klikke på Magneti Marelli Værkstedsudstyr 2013

 

Hvis du er usikker på biltester funktioner og om det vil opfylde dine krav er du velkommen til at kontakte os per e-mail (info@bildiagnose.dk) eller telefon (+45) 89 88 82 75 (på engelsk). Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål.   

Launch Carman Autel Delphi Fcar Magneti Marelli
© Bildiagnose.dk, 2014 All rights reserved
Made in Denmark by . Software: