• checkSvar inden for 3
    arbejdstimer
  • checkSoftware og licens
    opgraderinger
  • checkOnline træning og
    konsultation
Din kurv:
0 Varer - 0 DKK

FCAR F3-W(code: ITM20141019202342)

• Dækning af køretøjer på OEM niveau for amerikanske, europæiske og asiatiske biler
• CPF funktion for Hyundai
• VW/Toyota/ startspærrer
• Integreret stik til alle CAN Bus systemer
• 2 års gratis opgradering af diagnostisk software
Pris: 9 999.00 DKK
Foreslå en pris!
inkl. moms & 2 års GRATIS opdatering!
Læg i kurv
Har du et spørgsmål eller har du brug for et råd?
Klik her for at kontakt os

Det OBD tester FCAR F3-W til biler er den nyeste version af multifunktionelle biltestere, som er specielt designet til diagnostik af elektroniske kontrolsystemer på benzin-, 12V diesel- og gasmotorer. Dette diagnostiske autoværktøj til biler har været meget anvendt over hele verden. FCAR autoværktøj bruges med succes i forskellige virksomheder, der vedligeholder køretøjer, hos bilfabrikanter, på reparationsværksteder, hos benzinmotorfabrikanter og i energi-baserede virksomheder.

 

FCAR F3-W OBD testeren er et avanceret diagnostisk autoværktøj til biler. Dette stykke biltester følger de internationale anerkendte design standarder og bruger avanceret diagnostisk teknologi. F3-W kan diagnosticere alle former for benzin- og dieselkontrolsystemer hurtigt og nemt, især for europæiske, amerikanske, japanske, malaysiske, kinesiske og koreanske bilproducenter. Det er en flersproget scanner, der er i stand til at opfylde forskellige kunders krav. Dette diagnostiske autoværktøj til biler har en bred berørings-farveskærm, et imponerende udseende, integreret strukturelt design, single-track arbejds- og driftsmodel, der gør, at den føles hyggelig og pålidelig.

 

Testning af globale almindelige benzin- og 12V dieselkøretøjer; når den samme effekt som OEM scannere. Indbygget CAN-BUS med høj og lav hastighed og en enkelt OBD2 diagnostisk forbindelse kan teste alle CAN-BUS køretøjer. Scanningsværktøjet understøtter næsten alle OBD2 protokoller.

 

Motor, ABS, transmission, airbag, karosseri elektronisk udstyr, anti-tyverisystemer, servostyring, cruise system, Instrumentsystem, Gateway, Air-Condition System, Lydsystem, Lyssystem og mange flere.

 

DTC udlæsning, Motormodel udlæsning, computerudgave informationsudlæsning, QR kode udlæsning, System parameter nummer udlæsning, data strøm udlæsning, ryd DTC, komponent test, kompressionstest, vedligeholdelseshjælp, læs online og så videre. 

Launch Carman Autel Delphi Fcar Magneti Marelli
© Bildiagnose.dk, 2014 All rights reserved
Made in Denmark by . Software: